Yaz Akşamlarınıza Şıklık Katacak Sofra Önerileri

Yaz Akşamlarınıza Şıklık Katacak Sofra Önerileri

Yaz Akşamlarınıza Şıklık Katacak Sofra Önerileri

Yaz aylarının gelmesine az bir zaman kaldı. Günlerin uzadığı, akşamların ayrı keyifli olduğu, gündüzlerin mis deniz kokusuna bulandığı, tuzlu saçlar ile oturup buz gibi içeceklerin yudumlandığı o eşsiz günler… O günlere dair özlemlerin en büyüğü de balkonlardan, bahçelerden ve pencerelerden aynı anda duyulan çatal-bıçak sesleri… Kalabalık aile sofraları ve bol kahkahalar…

Baharın kendisini hissettirdiği ve havaların ısındığı şu günlerde gelin yaz sofralarının hazırlığını şimdiden birlikte tamamlayalım. Yaz gelince sofralarımızı kurup önce kendimizi sonra da sevdiklerimizi mutlu edelim. Peki, yaz akşamları için sofra önerileri nelerdir? Yaz akşamlarına şıklık katacak ürünler hangileridir? Sade ve şık sofra kurmanın ipuçları nelerdir?

Yaz Sofrası Hazırlama İpuçları

Mutfağa önem veren kişilerin özellikle yapmaktan keyif aldığı bir eylem vardır: Sofra hazırlamak. Sofra hazırlamak her ne kadar basit bir iş gibi dursa da aslında öyle değildir.  Kuracağınız sofra önce sizi sonra da sevdiklerinizi tatmin etmelidir. Küçük dokunuşlar, basit bir sofrayı şık bir hale getirebilecek kadar etkilidir.

Yaz sofralarında vintage dokunuşlar oldukça büyük etkiler doğurur. Dedemin Emayeleri nostaljik ürünler serisi ürünleri kelimenin tam anlamıyla aradığınız her şeyi sizlere sunar. Bu kategorimiz içerisinde yer alan ürünleri bembeyaz bir sofra bezi ile kombinlediğinizde ne demek istediğimizi anlamanız çok kolaydır. Bleu blanc nostaljik ürünlerimiz ile şık bir sofra yaratabilirsiniz. Ayrıca yaz sofralarınıza şıklık katacak ürünlerimizi kategorilerimiz arasından seçerek birbiri ile kombinleyebilir, kendi zevkinize göre karıştırabilir sofralarınızda keyifle kullanabilirsiniz. Aynı kalite ve özenle sizlere ulaştırılan ürünlerimizi renginden dokusuna çok sevecek, siz de bu tutkudan vazgeçemeyeceksiniz! Unutmayın ki Dedemin Emayeleri sizler için her ayrıntıyı düşünür ve sizlere bu şık ve dahi birbirinden özel parçaları yıllarca kullanmak, yaz akşamları keyfinizi ikiye katlamak kalır. 

Nostaljik Emaye Cümbüş Serisi ile Yaza Yakışan Canlılığı Yakalayın

Kaliteli ve zevkli dokunuşlardan meydana gelmiş olan nostaljik cümbüş serisi yaz sofralarına çok yakışmaktadır. Siz de bu serimiz içerisinde yer alan tüm ürünlerimizi çok sevecek, koleksiyonunuzdan eksik etmek istemeyeceksiniz. Tüm ürünlerimiz gibi cümbüş serisinde yer alan ürünlerimiz de kolaylıkla yıkanabilen ve hijyenik kalan ürünlerdir. Bu emaye ürünlerimiz hemen her şeyle uyum sağlar.

Nostaljik Emaye Piyano Serisi ile Farklılığı Hisset

Siyah ve beyazın, ilgi çekici renkli çiçekler ile bütünleşmiş halini nostaljik emaye piyano serisi ile keşfedin. Bu serimizde yer alan emaye ürünlerimiz yaz sofralarınıza şıklık katar. Hem sizi hem sevdiklerinizi eşsiz bir uyum ile adeta mest eder.

Dedemin Emayeleri ile Mevsimlik Sofralar

Antik Yunan’dan günümüze dek ulaşmış olan emaye ürünler şimdi de yaz akşamı sofralarında! Şık bir sofra yaratmak için kullanılacak olan emayelerin seçiminde dikkat edilecek çok fazla ayrıntı olduğunu hatırlatmakta fayda var. Bunlardan en önemlisi elbette üretici firma!

Emaye ürün seçerken firmanın emayeyi nasıl ürettiği kadar vizyonu ve misyonuna da dikkat etmeniz gerekir. Dedemin Emayeleri her zaman kaliteyi ve müşteri beğenisini ön planda tutan, yenilikleri klasik dokunuşlar ile harmanlayan ve sizlere sunan bir firmadır. Dedemin Emayeleri sizlere el boyama, nostaljik, paslanmaz çelik, özel setler gibi pek çok emaye ürün sunmakta ve her ürünü ile sizlerin beğenisini bir kez daha kazanmaktadır.  Emaye ürünlerimizin her biri özenle üretilmiştir ve birbirinden özel tasarımlara sahiptir. Harika tasarımlara sahip, sofralarınıza şıklık kazandıran, kalbinizi çalacak pek çok seçeneğe erişebilmeniz Dedemin Emayeleri ile mümkündür.

Etiketler: Yaz Akşamlarınıza Şıklık Katacak Sofra Önerileri
Mayıs 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR