Mutfağınızı Yaza Hazırlayın

Mutfağınızı Yaza Hazırlayın

Mutfağınızı Yaza Hazırlayın

Yaz aylarının sıcaklığını hissetmemize oldukça az bir zaman kaldı. Günlerin uzadığı, gündüzlerin çok sıcak olduğu ancak akşamların ayrı keyifli olduğu, akşam üstlerinin mis deniz kokusuna bulandığı, tuzlu saçlar ile oturup buz gibi içeceklerin yudumlandığı o eşsiz günler neredeyse kapıda… O günlere dair özlemlerin en büyüğü de buz gibi limonataları, buz gibi kahveleri yudumladığımız masalar; balkonlardan, bahçelerden ve pencerelerden aynı anda duyulan çatal-bıçak sesleri ile birlikte kalabalık aile sofraları. Elbette bol kahkahalar ve cıvıl cıvıl renkler… Peki, mutfağınız yaza hazır mı?

Her mevsimin ayrı bir mutfağı mı olur diye soruyorsanız yanılıyorsunuz. Renklerin tüm havayı değiştirdiği, her mevsimin kendine has bir kokusu ve dokusu olduğu aşikar. Yaz günlerine bambaşka bir form kazandıracak emaye ürünler hangileridir? Yazın enerjisini hangi emaye ürünlerimiz ile hissedebilirsiniz? Mutfağınızı yaza hazırlamanın ipuçları nelerdir? Hepsi yazımızda…

Renkleri Hayatınıza Davet Edin

Yaz sofralarında renkli dokunuşlar oldukça büyük etkiler doğurur. Dedemin Emayeleri ürünleri kelimenin tam anlamıyla aradığınız her şeyi sizlere sunar. Birbirinden sıcak renklerin kullanıldığı, cıvıl cıvıl tasarlanmış ürünlerimiz yaz günlerinde mutfağınızı bambaşka bir forma sokar. Nostaljik cümbüş ürünlerimiz ile harika bir atmosfer yaratabilmeniz mümkündür. Ayrıca yaz aylarınıza enerji katacak, emayelerin eşsiz renklerinin ruhunuza yansıyacağı ürünlerimizi kategorilerimiz arasından seçerek birbiri ile kombinleyebilir, kendi zevkinize göre karıştırabilirsiniz. Aynı kalite ve özenle sizlere ulaştırılan ürünlerimizi renginden dokusuna çok sevecek, siz de bu tutkudan vazgeçemeyeceksiniz! Unutmayın ki Dedemin Emayeleri sizler için her ayrıntıyı düşünür ve sizlere bu şık ve dahi birbirinden özel parçaları yıllarca kullanmak, yaz günlerinin keyfini ikiye katlamak kalır. 

Kaliteli ve zevkli dokunuşlardan meydana gelmiş olan nostaljik cümbüş serisi yaz sofralarına ve yaz evlerine çok yakışmaktadır. Siz de bu serimiz içerisinde yer alan tüm ürünlerimizi çok sevecek, koleksiyonunuzdan eksik etmek istemeyeceksiniz. Tüm ürünlerimiz gibi cümbüş serisinde yer alan ürünlerimiz de kolaylıkla yıkanabilen ve hijyenik kalan ürünlerdir. Bu emaye ürünlerimiz hemen her şeyle uyum sağlar ve enerjinizi katlar.

Duvarlarınıza Farklılık Katın

Siz de mutfaklarınızın duvarında el boyama serimizden edineceğiniz emaye tabak ve emaye tepsiler ile harikalar yaratabilirsiniz. Dilerseniz mutfağınızın duvarında birbirinden renkli ya da vintage emaye serilerimizi tercih edebilir, dilerseniz de renkli el boyaması ürünlerimizi tercih edebilirsiniz. Bu emaye tepsi ya da emaye tabak ürünlerimizi duvara tabak asma aparatları ile kolayca asabilir ve iddialı bir sonuç elde edebilirsiniz.

Ahşap Terekeler ve Tel Dolaplar ile Sıcacık Bir Atmosfer Yaratın

Dedemin Emayeleri ahşap terek ürünler çok şık, nostaljik ve kaliteli olmaları ile bilinmektedir. Dedemin Emayeleri Masif Ahşap Çam Terek 50* 80 *14 cm birbirinden farklı renkleri ile mutfakların havasını değiştirmekte, mutfağa adeta canlılık kazandırmaktadır.

Masif Ahşap Çam Tel dolap 50* 100 *27 cm ürünümüz çok şık, nostaljik ve kaliteli bir ürün olarak harika bir dekorasyon sağlamakta, farklı ve iddialı renkleri ile mutfağınızın sıcacık bir atmosfere bürünmesini sağlar.  Ayrıca tüm bunların yanında bir hayli işe yarayan, içerisine pek çok ürün alan ürünlerdir. Tel dolap ve tereke ürünlerimiz farklı, iddialı ve vintage ürünler olarak çok sevilmektedir. Dekorasyon olarak harikalar yaratmalarının yanında mutfakların havasını değiştiren, mutfağın daha derli toplu gözükmesini sağlayan ürünlerdir. Siz de mutfağınızı yaza hazırlamak için bu ürünlerden yardım alabilirsiniz.

İçecek Köşesi Oluşturun

İster buz gibi çay ve kahveler için ister buz gibi limonatalar için bir köşe hazırlamaya ne dersiniz? Siz de mutfağınızda emaye ürünlerimiz ile hazırlayacağınız bir köşede birbirinden renkli ya da vintage serilerimizi tercih edebilir, bu harika köşeniz ile hem kendinizi hem de misafirlerinizi mest edebilirsiniz.

Etiketler: Mutfağınızı Yaza Hazırlayın
Nisan 27, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR