Kordonlu Emaye

Kordonlu Emaye

Kordonlu Emayeler ile Sofralarınıza Şıklık Katın

Dedemin Emayeleri sizlere birbirinden şık emaye ürünler sunar. Geleneksel emaye serisi, sizler için özel olarak hazırlanan kordonlu emaye ürünlerinden meydana gelmekte her açıdan siz değerli müşterilerimizin zevkleri düşünülerek sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Mutfaklarında klasik ürünlerden şaşmayan siz değerli müşterilerimiz bu kordonlu emaye ürünlerini çok sevecek.

Şık ve İddialı Tasarımlar

Kordonlu emaye ürünleri birbirinden şık ve iddialı tasarımlara sahiptir. Sadelikten ilham alınarak hazırlanan ister çaydanlık seti, ister kâseli setler ister kahvaltı setleri gibi pek çok seçeneğe erişebilmeniz, birbirinden özel kordonlu emaye ürünlerimiz ile kendi setlerinizi oluşturabilmeniz mümkündür. Dilerseniz sizler için hazırladığımız setlerimizi inceleyebilir ve çok daha uygun fiyatlarla emayelerinize sahip olabilirsiniz.

Kordonlu Emayeler ile Harika Sunumlar

Lezzetli yemek yapmak kadar yaptığınız yemeği sunmak da önemlidir. Özellikle sunumun son derece önemli kabul edildiği günümüzde, kordonlu emaye tabaklar ile harika sunumlar yapmanız mümkündür.

İster yemek sofralarında, ister kahvaltı ya da çay saatlerinde her zaman farklılık arayanlar için kordonlu emaye ürünlerimiz sizlere. Evlerinizde bambaşka bir hava yaratan, sofralarımıza şıklık katan kordonlu emaye ürünlerimiz farklı büyüklük seçenekleri ile sizler için özel olarak hazırlanmıştır. Yüksek kalite işçilik örneği olarak sizlere sunduğumuz Dedemin Emayeleri kordonlu emaye ürünleri sizleri bekliyor. Siz de vakit kaybetmeden ürünlerinizi sepetinize ekleyin ve Dedemin Emayeleri ile tanışın!

Kordonlu Emaye Serimiz İçerisinde Neler Var?

Geleneksel seri kategorimiz üzerinden erişebileceğiniz kordonlu emaye ürünlerimiz birbirinden şık, geleneksel dokunuşlara sahip olarak sizlere sunulur. Kordonlu emaye ürünlerimiz uygun fiyatları ve yüksek kaliteleri ile sizleri bekliyor.

Her biri özenle üretilmiş ve birbirinden özel tasarımlara sahip geleneksel seri ürünlerimiz, sade, asil ve her daim farklılık arayanlar için üretildi. İster çaydanlık seti, ister kâseli setler ister kahvaltı setleri gibi pek çok seçeneğe erişebilmeniz, kordonlu emaye ürünlerimiz ile kendi setlerinizi oluşturabilmeniz mümkündür.

Dekorasyonda Kordonlu Emaye Şıklığı

Geleneksel seri içerisinde yer alan kordonlu emaye ürünlerimizden kordonlu Tabaklarınızı, kâselerinizi ve tepsilerinizi duvarda kullanmayı hiç düşündünüz mü? Sofralarınızda harikalar yaratan bu ürünlerin duvarda yaratacağı etkiyi bir hayal edin. En pahalı tablolardan bile daha havalı duracak birbirinden farklı ve özel tasarımlı ürünlerimizi tabak asma aparatları yardımı ile duvara asın ve karşısına geçerek yaratıcılığınızla gurur duyun. İster vintage, ister bohem isterseniz de klasik bir tarz ile eşleştirebilmeniz, kordonlu ürünlerimiz ve diğer seri ürünlerimiz ile harikalar yaratabilmeniz, ya da yok ben her şeyden biraz olsun diyenlerdenim diyorsanız da tüm serilerimizden seçeceğiniz birer ürünle harikalar yaratabilmeniz mümkün. Bir deneyin, Dedemin Emayeleri’nin duvarda yarattığı etkiye inanamayacaksınız.

Uygun Fiyat Yüksek Kalite

Kolaylıkla yıkanabilen ve hemen her şeyle uyum sağlayan ürünlerimizi kolaylıkla sipariş etmeniz; hızlı teslimat ve uygun fiyat ile elde etmeniz mümkündür. Dilerseniz sofralarınızda, dilerseniz dekorasyon ürünü olarak kullanabileceğiniz ürünlerimiz Dedemin Emayeleri kalite ve güvencesiyle sizlere ulaştırılır. Sizlere ise bu şık ve birbirinden özel parçaları yıllarca kullanmak, misafirlerinizi kendinize hayran bırakmak kalır.

Her biri özenle üretilmiş ve birbirinden özel tasarımlara sahip emaye ürünlerimiz sizlerin beğenisi ve zevkleri düşünülerek oluşturulmuştur. Kaliteli ve zevkli dokunuşlardan meydana gelmiş olan serilerimizi çok sevecek, koleksiyonunuzdan eksik etmek istemeyeceksiniz. Kolaylıkla yıkanabilen ve hemen her şeyle uyum sağlayan ürünlerimizi kolaylıkla sipariş etmeniz ve hızlı teslimat ile elde etmeniz mümkündür. Dilerseniz sofralarınızda, dilerseniz koleksiyonunuzda dilerseniz de dekorasyon ürünü olarak kullanabileceğiniz ürünlerimiz Dedemin Emayeleri kalite ve güvencesiyle sizlere ulaştırılır. Sizlere ise bu şık ve birbirinden özel parçaları yıllarca kullanmak, misafirlerinizi kendinize hayran bırakmak kalır

Etiketler: emaye, emaye nedir, Emaye üretimi nasıl yapılır, Kordonlu Emaye, Çemberli Emaye
Eylül 15, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR