Emaye Ürünlerde Hijyen

Hijyenik Sofra Ürünleri Emaye

Emaye Ürünlerde Hijyen Nasıl Sağlanır?

Herkes yaşamının her alanında hijyeni sağlamayı ve muhafaza etmeyi ister. Mutfak söz konusu olduğunda ise bu durum çok daha ciddidir. Her zaman hijyenik ürünlere yönelmemiz gerekir. Bu hem kendi sağlığımız hem de çevre sağlığımız için son derece önemlidir. Emaye kaplama ürünler her çağda sevilerek kullanılan ürünler olmuştur. Kendine has bir tarzı ve dokusu bulunan emayeler pek çok kişinin ilgi alanına girmiş, pek çok kişi de evlerini emayeler ile süslemiştir. Mutfaklarda ve sofralarda harikalar yaratan emayeler aynı zamanda dekorasyon ürünü olarak da kullanılmış ve bulundukları mekânlarda harikalar yaratmayı başarmışlardır.

 Emaye, Antik Yunan’dan günümüze dek kullanılan bir kaplama maddesini ifade etmek için kullanılan sözcüktür. Bu nedenle de emaye, emay ile kaplanmış anlamına gelir. Antik Yunan döneminde özellikle takı ve süs eşyalarında kullanılan emaye, gün geçtikçe pek çok alanda kullanılmaya başlanmış ve asırlar boyunca varlığını korumuştur. Peki, emaye ürünlerde hijyen nasıl sağlanır? Mutfaklarımızda ve gıdalarımız ile kullandığımız emaye ürünleri nasıl temizlemeli?  Hangi temizleme yöntemi emayelerinizi uzun süre kullanmak ve hijyenik tutmak için ideal? İşte bu soruların cevapları ve daha fazlası yazımızda!

Emaye Ürünler Kir Tutmayan Yüzeye Sahiptir

Emaye ürünlerin yüzeyinde yer alan katman hızlı ısı alışverişi sağlar ve bu nedenle çok kullanışlıdır. Buzdolabında ve dondurucu da dahi rahatlıkla kullanabilen, ultraviyole ışınlara olan dayanıklılığı sayesinde renkleri solmadan yıllarca korunabilen emaye ürünler kolay temizlenebilir ürünlerdir. Bu nedenle kiri ve bakterileri yüzeylerinde tutmazlar. Emayenin sahip olduğu yüzey bakterilerin kolayca temizlenmesine yardımcıdır.

El Boyaması Olmayan Emayeler Bulaşık Makinesinde Kolayca Yıkanır

Emaye ürünlerinizi el boyama emaye olmadığı sürece bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkayabilirsiniz. El boyaması emaye ürünlerini ise elde yıkamanız tarafımızca önerilir. Ancak zamana bağlı olarak emayelerinizde lekelenme ya da kireçlenme gibi durumlar meydana gelirse bunlar için de yapacağınız birkaç püf noktası da bulunmaktadır. Örneğin emaye ürününüzü sürekli kullandığınız durumlarda, ısının etkisiyle ürün yüzeyinde lekeler meydana gelmiş ise karbonat ve zeytinyağını karıştırıp bir bez yardımıyla silebilir ve lekelerden arınabilirsiniz.  Ya da kül yardımı ile hafifçe yüzeyi temizleyebilir, kararma oluşan emaye yüzeyinde bir süre kül bekleterek kararmalardan kurtulabilirsiniz. Uzun süre kullanıma bağlı olarak emayelerinizde kireç oluşmuş ise limon tuzu kullanmanız yeterli olacaktır. Bir yemek kaşığı limon tuzu atıp bir miktar su ile kaynatmanız ve emaye yüzeyinde bu sıvıyı bekletmeniz kireçleri çok kısa sürede çözecektir.

Emayenin Sağlıklı Hali

Dedemin Emayeleri üzerinden birbirinden şık emaye ürünlere ulaşmanız mümkündür. Sitemiz üzerinde bulunan 19 ayrı kategoride birbirinden şık ve çarpıcı modellerimiz bulunmaktadır. Kategorilerimizde yer alan emayeler, sizler için özel olarak hazırlanan emaye setlerden meydana gelmekte her açıdan siz değerli müşterilerimize avantaj sağlamaktadır. Siz de avantajlı emaye setlerimizi inceleyebilir ve beğendiğiniz ürünleri sipariş vererek birbirinden şık ve iddialı ürünlere sahip olabilirsiniz.

Özenle ve Titizlikle Üretildi

Her biri özenle üretilmiş ve birbirinden özel tasarımlara sahip emaye ürünlerimiz sizlerin beğenisi ve zevkleri düşünülerek oluşturulmuştur. Kaliteli ve zevkli dokunuşlardan meydana gelmiş olan serilerimizi çok sevecek, koleksiyonunuzdan eksik etmek istemeyeceksiniz. Kolaylıkla yıkanabilen ve hijyenik kalan, hemen her şeyle uyum sağlayan ürünlerimizi kolaylıkla sipariş etmeniz ve hızlı teslimat ile elde etmeniz mümkündür. Dilerseniz sofralarınızda, dilerseniz dekorasyon ürünü olarak kullanabileceğiniz ürünlerimiz Dedemin Emayeleri kalite ve güvencesiyle sizlere ulaştırılır. Sizlere ise bu şık ve birbirinden özel parçaları yıllarca kullanmak, misafirlerinizi kendinize hayran bırakmak kalır.

Etiketler: emaye, emaye nedir, Hijyen, Emayede Hijyen
Eylül 09, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR