Emaye Ürünler Nasıl Temizlenir

Emaye Ürünler Nasıl Temizlenir

Emaye Ürünler Nasıl Temizlenir?

Emaye ürünler, antibakteriyel olmalarından dolayı mutfaklarda sevilerek kullanılan ürünler olmuştur. Modası hiç geçmeyen, zamansız parçalar olarak yıllardır yerini korur. Ayrıca emaye yüzeyinin pürüzsüz olmasından dolayı çok kolay yıkanması, pek çok açıdan sizlere fayda sağlarken hijyen için de büyük artıdır.

Emaye ürünlerin yüzeyinde yer alan katman hızlı ısı alışverişi sağlar ve bu nedenle çok kullanışlıdır. Buzdolabında ve dondurucu da dahi rahatlıkla kullanabilen, ultraviyole ışınlara olan dayanıklılığı sayesinde renkleri solmadan yıllarca korunabilen emaye ürünler kolay temizlenebilir ürünlerdir. Bu nedenle kiri ve bakterileri yüzeylerinde tutmazlar. Emayenin sahip olduğu yüzey bakterilerin kolayca temizlenmesine yardımcıdır. Peki, emaye ürünler nasıl temizlenir? Emaye ürünleri nasıl temizlemeli ve hangi temizleme yöntemi emayelerinizi uzun süre kullanmak için ideal? İşte bu soruların cevapları ve daha fazlası yazımızda!

Emaye Ürünler ve Temizlik

Emaye ürünler her çağda sevilerek kullanılan ürünler olmuştur. Kendine has bir tarzı ve dokusu bulunan emayeler pek çok kişinin ilgi alanına girmiş, pek çok kişi de evlerini emayeler ile süslemiştir. Mutfaklarda ve sofralarda harikalar yaratan emayeler aynı zamanda dekorasyon ürünü olarak da kullanılmış ve bulundukları mekânlarda harikalar yaratmayı başarmışlardır. Kullanıldığı ortamda ani ve kalıcı bir farklılık sunan emaye ürünler kaliteli olarak üretildikleri takdirde hiçbir sorun yaşanmaz.

Emaye ürünler el boyaması olarak üretilmedikleri sürece bulaşık makinesinde yıkanmalarında hiçbir sorun yoktur. Ancak el boyaması olarak özel üretilmiş ürünlerimizin bulaşık makinesinde yıkanması önerilmemektedir. Bu, el boyası emayelerin renginin atmasına ya da solmasına neden olacaktır.

Sofralarınızda size eşlik eden, severek her alanda kullandığınız emaye ürünleri çizmemeniz halinde sağlığınız için hiçbir zararı bulunmaz. Emaye ürünler çizilmediği sürece sizin için bir zarar teşkil etmemektedir. Ancak çizildiği takdirde ya da çok fazla yıprandığında içindeki bileşenler gıdaya temas edecek bu da sizin için zararlı sonuçlar doğurabilecektir. Bu nedenle Dedemin Emayeleri’ni uzun ömürlü kullanmak ve çizmemek için tahta kaşık ile kullanabilir; emayelerinizi yıllarca hiçbir zararı olmadan kullanabilirsiniz.

Emaye Ürünleri Nasıl Temizlemek Doğrudur?

Emaye ürünlerinizi el boyama emaye olmadığı sürece bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkayabilirsiniz. El boyaması emaye ürünlerini ise elde yıkamanız tarafımızca önerilir. Ancak zamana bağlı olarak emayelerinizde lekelenme ya da kireçlenme gibi durumlar meydana gelirse bunlar için de yapacağınız birkaç püf noktası da bulunmaktadır. Örneğin emaye ürününüzü sürekli kullandığınız durumlarda, ısının etkisiyle ürün yüzeyinde lekeler meydana gelmiş ise karbonat ve zeytinyağını karıştırıp bir bez yardımıyla silebilir ve lekelerden arınabilirsiniz.  Ya da kül yardımı ile hafifçe yüzeyi temizleyebilir, kararma oluşan emaye yüzeyinde bir süre kül bekleterek kararmalardan kurtulabilirsiniz. Uzun süre kullanıma bağlı olarak emayelerinizde kireç oluşmuş ise limon tuzu kullanmanız yeterli olacaktır. Bir yemek kaşığı limon tuzu atıp bir miktar su ile kaynatmanız ve emaye yüzeyinde bu sıvıyı bekletmeniz kireçleri çok kısa sürede çözecektir.

Dedemin Emayeleri’ni Temizlemek Çok Kolay

Dedemin Emayeleri, birbirinden özel ve şık emayeleri siz severleriyle buluşturuyor. Birbirinden farklı tarzlara sahip, özel olarak hazırlanan ve üretimi gerçekleştirilen, birinci kalitedeki ürünlerimiz sizleri bekliyor. Web sitemiz üzerinden temin edebileceğiniz emayelerimiz evlerinde fark yaratmak isteyenler için sizlerle.

Her biri özenle üretilmiş ve birbirinden özel tasarımlara sahip emaye ürünlerimiz sizlerin beğenisi ve zevkleri düşünülerek oluşturulmuştur. Kaliteli ve zevkli dokunuşlardan meydana gelmiş olan serilerimizi çok sevecek, koleksiyonunuzdan eksik etmek istemeyeceksiniz. Kolaylıkla yıkanabilen ve hemen her şeyle uyum sağlayan ürünlerimizi kolaylıkla sipariş etmeniz ve hızlı teslimat ile elde etmeniz mümkündür. Dilerseniz sofralarınızda, dilerseniz dekorasyon ürünü olarak kullanabileceğiniz ürünlerimiz Dedemin Emayeleri kalite ve güvencesiyle sizlere ulaştırılır. Sizlere ise bu şık ve birbirinden özel parçaları yıllarca kullanmak, misafirlerinizi kendinize hayran bırakmak kalır.

Etiketler: emaye, emaye nedir, Emaye Temizliği,
Eylül 06, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR