Emaye ürünler nasıl saklanır

Emaye ürünler nasıl saklanır

EMAYE ÜRÜNLER NASIL SAKLANIR?

Emaye, asırlardır kullanılan ve herkesçe çok sevilen ürünleri anlatmak için kullanılan bir sözcüktür. Emayenin antibakteriyel olması mutfaklarda ve sofralarda sevilerek kullanılmasını sağlamıştır. Emaye ürünler,  modası hiç geçmeyen, zamansız parçalar olarak yıllardır yerini ve önemini korur. Peki, emaye ürünler nasıl saklanır? Emaye ürünleri nasıl korumalı? Emaye ürünleri nasıl temizlemeliyiz? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

Emaye Ürünler Özeldir

Emaye ürünler, yapılışları ve muhteviyatları nedeniyle çok özel ürünlerdir. Bu ürünlerin yüzeyinde yer alan katman hızlı ısı alışverişi sağlamakta ve bu nedenle de çok kullanışlı ürünler olarak evlerdeki yerini almaktadır. Buzdolabında, dondurucuda dahi rahatlıkla kullanabilmekte olan ürünlerdir. Emaye ürünler, ultraviyole ışınlara olan dayanıklılığı sayesinde de renkleri solmadan yıllarca korunabilen harika ürünlerdir.

Kolay temizlenebilen, antibakteriyel ve şık olan bu emaye ürünler kiri ve bakterileri yüzeylerinde tutmadıkları için de herkes tarafından özellikle tercih edilmektedir. Bunun da en büyük nedeni emayenin sahip olduğu yüzeyin bakterilerin kolayca temizlenmesine yardımcı olmasıdır. 

Emaye Ürünleri Özenle Temizleyin

Emaye kaplama ürünler günümüzde hemen hemen her alanda kendisine yer bulmakta, özellikle de mutfak gereçlerinde kendisini büyük bir ihtişamla göstermektedir. Mutfak ürünlerinde; tencere, tava, cezve, tepsi, bardak, baharatlık gibi pek çok üründe kendisine yer bulan emaye, emay adı verilen bir maddeden doğar. Bu madde de çeşitli metal oksitlerin birleşmesiyle oluşmakta ve ortaya harika ürünlerin çıkmasına vesile olmaktadır. Bu harika ürünler de her eve mutluluk getirir. İşte bizim için en önemli olan da müşterilerimizin yüzlerinden okunan bu mutluluktur.

Çocukluğumuzun vitrinlerinde rastlanılan, mutfaklardaki terekelerin içine konulan, hemen her sofrada sevilerek kullanılan emayeler özellikle de son yıllarda tekrardan popüler olmuş ve kullanılır hale gelmiştir. Yıllar içerisinde tahtını hiçbir malzemeye kaptırmamış bu ürünlerin Türkiye’de gelişmesi ve yayılma hikâyesi de Dedemin Emayeleri’ni işaret eder. Dedemin Emayeleri kaliteye odaklanmış ve sizlere kalite sunmuştur. Bu nedenle de emaye ürünleri özenle temizlemeli ve uzun yıllar kalitesini bozmadan saklamayı bilmelisiniz.

Emaye Ürünleri Elde Yıkamaya Özen Gösterin

Emaye ürünler el boyaması olarak üretilmedikleri sürece bulaşık makinesinde yıkanmalarında hiçbir sorun yoktur. Ancak emaye ürünlerini uzun yıllar aynı kalitede saklamak isteyen insanlar için her zaman elde yıkama tavsiye edilmektedir. Özellikle de el boyaması olarak üretilmiş ürünlerimizin bulaşık makinesinde yıkanması önerilmemekte,  renklerinin korunması için el yıkaması tavsiye edilmektedir.

Emayelerin Çizilmemesi Sağlayın

Sofralarınızda size eşlik eden, severek her alanda kullandığınız emaye ürünleri çizmemeye özen göstermelisiniz. Bu emaye ürünleri yıllarca hiç bozulmadan saklamak için yapacağınız en önemli şeydir. Çizilmemiş bir emayenin sağlığınız için hiçbir zararı bulunmaz. Ancak çizildiği takdirde içindeki bileşenlerin gıdayla teması olabileceği, bunun da zararlı sonuçları olabileceği unutulmamalıdır.  Bu nedenle Dedemin Emayeleri’ni uzun ömürlü kullanmak ve çizmemek için tahta kaşık ile kullanabilir ve emayelerinizi yıllarca ilk günkü ihtişamıyla koruyabilirsiniz!  

Dedemin Emayeleri’ni Temizlemek Çok Kolay

Her biri özenle üretilmiş ve birbirinden özel tasarımlara sahip emaye ürünlerimiz sizlerin beğenisi ve zevkleri düşünülerek oluşturulmuştur. Kaliteli ve zevkli dokunuşlardan meydana gelmiş olan serilerimizi çok sevecek, koleksiyonunuzdan eksik etmek istemeyeceksiniz. Kolaylıkla yıkanabilen ve hijyenik kalan, hemen her şeyle uyum sağlayan ürünlerimizi kolaylıkla sipariş etmeniz ve hızlı teslimat ile elde etmeniz mümkündür.

Sofralarınıza ve pek tabii evlerinize şıklık katacak ürünlerimizi birbiri ile kombinleyebilir, kendi zevkinize göre karıştırabilir ve misafirlerinizin aklını başından alabilirsiniz! Dilerseniz sofralarınızda, dilerseniz dekorasyon ürünü olarak kullanabileceğiniz ürünlerimiz Dedemin Emayeleri kalite ve güvencesiyle sizleri bekliyor. Aynı kalite ve özenle sizlere ulaştırılan ürünlerimizi çok sevecek, siz de bu tutkudan vazgeçemeyeceksiniz!

Dedemin Emayeleri sizler için her ayrıntıyı düşünür, sizlere ise bu şık ve birbirinden özel parçaları yıllarca kullanmak, misafirlerinizi kendinize hayran bırakmak kalır.

Etiketler: Emaye ürünler nasıl saklanır
Aralık 11, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR