Emaye seçerken dikkat edilecekler

Emaye seçerken dikkat edilecekler

EMAYE SEÇERKEN DİKKAT EDİLECEKLER

Mutfakta vakit geçirmeyi seven herkes mutfak ürünlerine karşı da bir hayli ilgi duyar. Mutfakta kullanılan ürünler hem sağlık hem de sunum nedenli çok önemlidir. Mutfağa önem veren kişilerin özellikle üzerinde durduğu bir konu var ki çok merak edilir: Emaye nasıl seçilir? Üstelik sorular bununla bitmez. Biraz araştıran herkesin kafası daha da karışır. Hangi emaye ürün sağlıklıdır? Emaye ürünlerin kalitesini nasıl anlarım? Hangi emaye bana göre?

Antik Yunan’dan günümüze dek ulaşmış olan bu ürünlerin seçiminde dikkat edilecek çok fazla ayrıntı vardır. Bunlardan en önemlisi elbette üretici firmadır. Firmanın emayeyi nasıl ürettiği kadar vizyonu ve misyonu da önemlidir.

Emaye Nedir?

Emaye, emay ile kaplanmış anlamına gelen bir sözcüktür. Bu sözcük emay ile kaplanmanın da ötesinde anlamlar barındırır aslında. Antik Yunan dönemlerinden bugüne dek sofralarımıza, evlerimize ve hayatımızın merkezine ulaşan emayelerin anlamı firmamız için elbette çok büyük. Ancak sizler için de öneminin büyük olması en büyük arzumuz.

Emaye, emay kaplanmış anlamına gelir. Emaye ise Antik Yunan’dan günümüze dek kullanılan bir kaplama maddesini ifade etmek için kullanılan sözcüğünde ötesinde. Antik Yunan döneminde özellikle takı ve süs eşyalarında kullanılan bu malzeme gün geçtikçe pek çok alanda kullanılmaya başlanmış ve asırlar boyunca varlığını korumuş. Dahası birçok alanda kullanılmış.

Mutfakların Yıldızı Emaye Ürünler

Emaye kaplama ürünler günümüzde hemen hemen her alanda kendisine yer bulmakta, özellikle de mutfak gereçlerinde kendisini büyük bir ihtişamla göstermektedir. Mutfak ürünlerinde; tencere, tava, cezve, tepsi, bardak, baharatlık gibi pek çok üründe kendisine yer bulan emaye, emay adı verilen bir maddeden doğar. Bu madde de çeşitli metal oksitlerin birleşmesiyle oluşmakta ve ortaya harika ürünlerin çıkmasına vesile olmaktadır.

Kaliteye Odaklanın

Çocukluğumuzun vitrinlerinde rastlanılan, mutfaklardaki terekelerin içine konulan, hemen her sofrada sevilerek kullanılan emayeler özellikle de son yıllarda tekrardan popüler olmuş ve kullanılır hale gelmiştir. Yıllar içerisinde tahtını hiçbir malzemeye kaptırmamış bu ürünlerin Türkiye’de gelişmesi ve yayılma hikâyesi de Dedemin Emayeleri’ni işaret ediyor.

Her biri özenle üretilmiş ve birbirinden özel tasarımlara sahip emaye ürünler Dedemin Emayeleri tarafından siz değerli emaye tutkunlarının beğeni ve zevkleri düşünülerek oluşturulmuştur. Emayede aranacak en önemli özellik kalitedir. Bu nedenle de kaliteli ve zevkli dokunuşlardan meydana gelmiş olan ürünlerimiz sizlere sunulur.

Kullanım Kolaylığı

Dedemin Emayeleri ürünlerini koleksiyonunuzdan eksik etmek istemeyeceksiniz. Ürünlerimiz kolaylıkla yıkanabilen ve hemen her şeyle uyum sağlayan ürünlerdir. Ürünlerimizin her birini dilerseniz sofralarınızda, dilerseniz dekorasyon ürünü olarak evlerinizde kullanabilirsiniz. Elde ve makinede yıkamaya uygun kalitedeki ürünlerimiz sağlık açısından da hiçbir sorun teşkil etmemektedir. Aksine emaye ürünlerimiz sağlığa çok daha uygundur. Yapısı gereği üzerinde herhangi bir bakteri bulundurmaz. 

Dedemin Emayeleri Sizleri Bekliyor

Dedemin Emayeleri sizlere birbirinden şık ve kaliteli emaye ürünler sunmakta ve evlerinize emaye kalitesi getirmektedir. Web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden birbirinden kaliteli ve farklı tarzdaki ürünlerimize ulaşmanız mümkündür.

Sitemiz üzerinde bulunan 19 ayrı kategoride birbirinden şık ve çarpıcı modellerimiz siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Her kategoride yer alan emayeler, sizler için özel olarak hazırlanan emaye setlerden meydana gelmekte ve her açıdan siz değerli müşterilerimize birçok avantajı sağlamaktadır.

Siz de emaye ürünleri araştırıyor ancak hangi emaye ürünün sizlere uygun olduğunu merak ediyorsanız doğru adrestesiniz.  Kuşaktan kuşağa süregelen bir geleneğin ürünü olan Dedemin Emayeleri sizleri bekliyor.

Labels: Emaye seçerken dikkat edilecekler
December 08, 2020
Return to List
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN